PALMA DE MALLORCA

Mallorca är ön som har en förbryllande vacker natur, långa stränder och en massa sevärdheter. Första gången på Mallorca och redan förälskad! Vattnet är turkosblått, de små innergårdarna är underbart pittoreska och pulsen är härligt lugn och rogivande. Katedralen i Palma är något utöver det extra, pampig och enastående vacker. 

Äntligen fick vi träffa vår nya agent i Mallorca, (berättar mer när allt är helt klart). Vi har gått igenom allt kring försäljningen, kollektionen och på vilka marknader vi ska jobba in. Känns som smyckena kommer passa helt perfekt här! 

En dag spenderades på fantastiska Cal Reiet i Santanyi. Ett spa / relax retreat som serverar vegan mat, ekologiska viner, yoga & meditations pass varje dag & en magisk natur som får vem som helst att må bra. Det här stället rekommenderar vi starkt!

Ett annat tips för alla som åker hit och är sugna på lite shopping är Rialto Living, en livsstils butik med allt från kläder, smycken, strand tunikor, porslin, inredning och tyger. Dessutom har dom en underbar lunch restaurang och gott kaffe!  

Dagarna i Palma spenderades på det ur mysiga 5 stjärniga hotellet Boutique Hotel Sant Jaume, hotellet ligger mitt i stan & har en magisk takterass med jacuzzi samt en uppvärmd pool & ångbastu nere i spat. Personalen här var så trevliga att man vill inget annat än att komma tillbaka till samma ställe nästa gång. Tack Mallorca för underbara dagar och det är så spännande att smyckena snart kommer finnas i utvalda butiker på den fantastiska ön <3

Instax Mini 70, Spanska Vouge & Alexandra Earrings är med i väskan
Missoni är ren lycka i klädväg som alltid inspirerar med färg och mönster. Väskan kommer snart till butik..&nbsp;

Missoni är ren lycka i klädväg som alltid inspirerar med färg och mönster. Väskan kommer snart till butik.. 

Älskar detaljerna på trappstegen, hur fint är det inte?&nbsp;

Älskar detaljerna på trappstegen, hur fint är det inte? 

CALREIET.jpg
Följer man strandpromenaden 20 minuter bort kommer man till en urmysig liten by, med mysiga restauranger och caféer.&nbsp;

Följer man strandpromenaden 20 minuter bort kommer man till en urmysig liten by, med mysiga restauranger och caféer. 

Classic Rope Bracelet I White Opal&nbsp;

Classic Rope Bracelet I White Opal 

image9.jpeg

"Like a starfish, the heart endures its amputation"

Gail Caldwell

Cal-Reiet-Holistic-Retreat.jpg
classicropebracelet-chrysolite.jpeg