Small girls needs small Jewelrys

Hej på er! Vilken underbar dag & fredag! Mys på kontoret med massa delikatesser direkt från Mallorca serverades innan lunch, eller lunchen skippade vi nog alla idag. Istället gottade vi i ostar, oliver, apelsin marmelad och goda kex redan vid 11, och skålade i champagne. Vi var tvungen att äntligen ta vår fredags "firande" som vi aldrig hinner med. Nu kunde vi fira att alla var samlade på kontoret (finally) och att sommaren verkligen är här! Vi hann med ett planeringsmöte och njöt av en helt magiskt marängtårta som vår Ros-Marie på kontoret hade bakat med grädde, jordgubbar & blåbär. Vid 14 tiden kom sötnosen nedan som vi fotograferade till vår barn kollektion. Vi har tagit fram ett armband i barn storlek. Tanken är väldigt enkel - alla små tjejer älskar allt som gnistrar och går gärna i mammas smyckesaskar. Fler och fler har frågat om vi inte kan ta fram ett armband som är anpassat för små tjejer mellan 6-12 år. Därför har vi tagit fram "Petite Stud Bracelet" i barnstorlek, och responsen är helt fantastisk! Alla som har små tjejer har redan börjat lägga in beställningar, så håll ögonen öppna på Instagram när vi lanserar dom :)

Lite bilder från dagen i mobilen. Lydia kämpar på med väskorna, njuter av tårtan & doftar på blommorna. Hur fint är det inte att matcha lillan med armbandet?

CSGirls-CarolineSvedbom-2.jpg
CSGirls-carolinesvedbom.jpg
PetiteDropBracelet-Rose.jpg

Lite blandade bilder från dagen. Juice leverans till tjejerna, go-fika på & himmelsk marängtårta, mera såna här fredagar!