ATEN / RESORT COLLECTION

Hej alla!

I lördags packade vi väskorna och åkte ner till Grekland där vi har vårt underbara team & produktion. Det känns alltid som att komma hem, kanske inte så konstigt när vi är här hela tiden. 

Äntligen kan vi meddela att vi lanserar vår RESORT COLLECTION i slutet av Maj. Den är PERFEKTION! Tänk er guld, grekiskt, smycken som passar till stranden, på kvällen, till strand tunikan eller till en vit sommarklänning. Den perfekta "Holiday" kollektionen som vi hoppas ni kommer älska lika mycket som vi gör. 

Vi landade i lördagskväll och åkte direkt till vår lägenhet i Kolonaki. Eftersom vi var så trötta så gick vi bara en kvällspromenad & handlade frukost till morgondagen. Vi åt en snabb middag nere på Sumas som ligger dörr i dörr med lägenheten, så bra service & helt fantastisk kalamari! 

Söndagen började med frukost på balkongen, ekologiska ägg, färskpressad apelsinjuice, grekisk yoghurt med granola & kaffe! Ur högtalarna spelades Ted Gärdestad och vi planerade dagens fotografering & filmning. Efter frukost gjorde vi oss klara och gick ner på stan för att filma alla intro scener. Efter 1.5 timme var vi i verkstaden och gjorde allt utbildningsmaterial och filmande lite olika scener när Caroline jobbade med smyckena och tog fram nya modeller för SS19. 

frukost-inspiration.JPG

Filmen kommer under ca 5 minuter berätta för både kunder & återförsäljare om historien, produktionen, visonen och hela hantverket. Alla vet fortfarande inte hur vi tillverkar smyckena, historien & det är viktigt för oss att visa det familjära sättet vi jobbar på. 

Efter allt var färdig filmat i verkstaden promenerade vi runt Acropolis och upp till utsiktsstället. Där satt vi ett tag och bara njöt i eftermiddagssolen. Vi gick ner till Monastiraki och köpte glass som vi var tvungna att fotografera! Härlig bild va :)

Icecream-inspiration.JPG

Vi var klara vid 18 tiden och trötta i benen efter att ha gått över 15.000 steg. Det blev middag på favoritstället i Kolonaki MALCONI´S. Ett tips för alla som åker till Aten!

Idag är det dags för vår stora photoshoot. Önska oss lycka till!

Kram från Aten

Lunch I stan 

Lunch I stan 

Selene-Jonquil.jpeg