KALIMERA!

Kalimera!

Fotograferingen i måndags blev så himla fint och vi längtar efter att få lansera RESORT COLLECTION för er. Vi vaknade kl 6 på måndagsmorgonen och förberedde det sista innan modellen kom till oss kl 8:00. Strax därefter kom Nicole, vår fantastisk duktiga vän och hårstylist som bor i Aten. Hennes vän Maria jobbar som makeup artist och eftersom Eva (som vi planerade skulle jobba med oss) hade ett annat jobb på Mykonos den här veckan passade det perfekt att Maria hoppade in istället och hjälpte till hela dagen. 

Lina som var modellen var så duktig och hade en sån härlig energi! Det är fantastisk att jobba med positiva människor och känslan när allt sitter och känns sådär perfekt som jag drömde om är det bästa som finns! Vi hade en sån rolig dag tillsammans och blev klara runt 5 tiden. Under dagen tog vi en snabb lunch på Monastiraki, Gyros. Det måste ni prova om ni är i Aten. Grekisk snabbmat iform av pita bröd som man fyller med t ex fläsk, kyckling, pommes, tzatziki, lök & tomat. Kanske inte det hälsosammaste men SÅ gott! 

Här kommer lite backstage bilder men tyvärr kan vi inte visa några färdiga bilder först om 1 vecka. Ni får stå ut med detta sålänge ;)

 

MaximeEarrings-MintGreen.jpg
CarolineSvedbom-DeaKudibal.jpg
CarolineSvedbom-CrystalFeatherEarrings.jpg