FOTOGRAFERING AW 18 är i full planering

Hej på er alla :) Nu är det så att vi bestämde oss för att skapa ett litet magasin där vi delar med oss av allt som händer "behind the scenes". Det kan vara från event, fotograferingar, spännande möten och lanseringar. Vi känner att vi har alldeles för mycket att dela med er som aldrig kommer upp så därför beslutade vi oss för att lösa problemet genom att skapa en enkel lösning Svedbom.com. 

Just nu är vi i full planerning av AW18 fotograferingen och denna gång kommer vi fota på Hotell Amaranten på Kungsholmen. Fotograferingen är 28 Maj och det är mycket som ska schema läggas innan, kläder som ska lånas och make/hår som ska planeras i minsta detalj. Vi har skapat mood boards och idéer utifrån hur vi vill att temat ska framhävas på bästa sätt. Det kommer bli helt magiskt! Bilderna kommer fotografen Leonard Green göra som vi använt oss av de två senaste säsongerna. Han är ren magi!

Här kommer lite behind the scenes från förra året. Vi fotograferade i en studio på Söder tillsammans med Andrea Lindström som modell från Mikas. Björn Axén stod för hår & make ( så himla duktiga och professionella). Sen tog Florist - Sofie fram underbara blommor och kransar som vi använde oss av. 

615A5514.JPG
Björn Axen
615A5513.JPG
Chris från Björn Axén fixar Make på Andrea

Chris från Björn Axén fixar Make på Andrea

Leonard fixar med ljuset i studion 

Leonard fixar med ljuset i studion 

Vi lånar ofta kläder från vårt favoritmärke Ahlvar Gallery. Sidenblusarna är stilrena och ofta enfärgade vilket passar perfekt mot smyckena och blir inte to much i sammanhanget. Frida som står bakom märket är dessutom så fin & underbar person! 

Vi lånar ofta kläder från vårt favoritmärke Ahlvar Gallery. Sidenblusarna är stilrena och ofta enfärgade vilket passar perfekt mot smyckena och blir inte to much i sammanhanget. Frida som står bakom märket är dessutom så fin & underbar person! 

Idén kring blommor, moodboards och en skiss. Floristen Sofie hjälpte oss att ta fram exakt så som vi ville ha det. 

Idén kring blommor, moodboards och en skiss. Floristen Sofie hjälpte oss att ta fram exakt så som vi ville ha det. 


Resultatet blev så fint och vi är så glada att jobba med ett sånt härligt team! Här nedan kommer några av bilderna 

 

SS18-CAROLINESVEDBOM.jpg
_K5A4490-XL.jpg
_K5A3366-XL.jpg