FUCHSIA & HOT PINK

Sommaren kom igår till Stockholm och vi hoppas ni njöt riktigt ordentligt av lördagen! När sommaren kommer blir vi mer sugna på färg, både på kläder, accessoarer & smycken. Vi har fått mycket förfrågningar varför färgen FUCHSIA inte görs i classic drop storleken, bara i den största perfect drop storleken och anledningen är att den inte tillverkas längre. Kvantiteterna är väldigt stora om vi ska special beställa den men så fick vi ett mail från fabriken i Aten att dom "hittat" ett litet lager, ca 100 stenar i FUCHSIA i classic storleken. Gissa om vi blev glada? För hur vackra är inte fuchsia, nu lagom till sommaren kommer? Vi satte direkt ihop ett set i classic drop serien i fushia stenen och våra favorit Dione Earrings. Igår fotograferade vår grymma Art Director Angelica Eldh kollektionen i Kungsträdgården under körsbärsträden och man kan inget annat än att älska färgerna! Imorse skickade vi ut nyhetsbrev och vilken succé! Det kan nog bli så att vi ändå lägger in en special order från SWAROVSKI tills nästa vår/sommar. 

Laura i våra Dione Earrings med emerald navetter i mitten, så fin! 

Laura i våra Dione Earrings med emerald navetter i mitten, så fin! 

Laura I perfect drop ring I fuschia.  För special beställning maila oss här

Laura I perfect drop ring I fuschia. För special beställning maila oss här

Angelica I classic drop necklace / fuchsia  (köp här)

Angelica I classic drop necklace / fuchsia (köp här)

Inspiration från Pinterest

Angelica strålar i bubbelgumsrosa kavaj & byxor från ZARA

Angelica strålar i bubbelgumsrosa kavaj & byxor från ZARA