LILAC COLOURS

Varje år så utser Pantone "Årets färg" och 2018 var det "Ultra Violet" som stod klart. På modevisningar har vi sett många olika toner av lila, allt ifrån ljus lavender, puder lila, provance till mörkare toner. SWAROVSKI presenterade en ny färg "LILAC" som vi kände va helt rätt att lägga in i vår signatur kollektion (dropp kollektionen). Den matta, ljusa färgen är inte bara ljuvligt vacker, den passar perfekt in i SS18 kollektionen tillsammans med våra övriga pastell färger - powder rose, powder blue, powder yellow & powder green. Utöver LILAC har vi även provance lavendel som är något mer starkare och lite blåare ton. Vilken är er favorit? 

Dione Earrings i Lilac & Smokey Mauve

Dione Earrings i Lilac & Smokey Mauve

Lila toner från catwalken

Lila toner från catwalken

Inspiration från Pinterest

Inspiration från Pinterest

Purple = Wealth, royalty, luxury, spiritualism, creativity, mystery, magical
Rope_lilac-XL.jpg