SOMMAR FEST PÅ JOSEFINAS

Hello darlings! Hoppas ni har haft en helt fantastisk helg, det här vädret som vi haft senaste veckorna kan man ju inte klaga på direkt? Helt otroligt! Vi har hunnit med ett och annat. I måndags fotograferade vi AW18 på Hotell Amaranten. Det kommer ett behind the scens inlägg om det snart :) I onsdags åkte Caroline ner till Borgeby och hade kundkväll hos Borgeby Kids & Friends, en fantastisk butik med märken som Dea Kudibal, Marville, Pepe Jeans, Vesna W, Baumn und Pferdgarten, mfl. Utöver kläder, skor, väskor och smycken har butiken inredning och barnkläder. En perfekt mix av allt! Under kvällen serverades det kallt rosévin från Miraval (Angelica Jolies egna vin) och alkoholfritt bubbel, söta jordgubbar och lite tilltugg. 

Under torsdagen besökte vår Maria även Ringströms i Örebro som var en stor succé! Ringströms är en av våra nya butiker som ligger på Drottningsgatan 13. Förutom CS säljer dom Ole Lyngard, Chopard, Drakenberg, Engelbert, Efva Attling etc. 

På fredagen besökte Maria även våra nya kund Elin & Maria som ligger på Rådhustoget 2 i Eskilstuna. Vi älskar att träffa kunder och vara aktiv ute hos våra återförsäljare! 

Vi avslutade fredagen med att ha en sommarmiddag på Josefinas. Maj månad var en väldigt bra månad och alla har jobbat så hårt den senaste tiden så vi var mer än värda en middag med god mat och vin!  Underbara Fabio ordnade ett bord till alla med vacker utsikt i solen. Bordet dukades upp med olika fräscha sällades, lyxiga tacos och massa annat gott. Vi skålade så många gånger att man tappade räkningen och stämningen var så härlig!

Senare på kvällen gick vi till Hallwyiska och drack aperol och kvällen avslutades med att vi dansade oss svettiga på Fou. En helt perfekt fredag och start på Juni månad. 

Kärlek från oss på CS

 

Nami, Caroline, Carina, Rosa, Natalie & Angelica (Maria saknas)

Nami, Caroline, Carina, Rosa, Natalie & Angelica (Maria saknas)

Camilla Coene från Starstudio, vårt PR företag som gör sånt jäkla bra jobb! 

Camilla Coene från Starstudio, vårt PR företag som gör sånt jäkla bra jobb! 

Fina Nami njuter av solen :)

Fina Nami njuter av solen :)

Angelica  ( vår Art Director&Social Media Manager) &  Jamie Sallmen  ( butikschef ) Jamie bloggar även på Modette 

Angelica ( vår Art Director&Social Media Manager) & Jamie Sallmen ( butikschef ) Jamie bloggar även på Modette 

Pinglan Jamie <3 

Pinglan Jamie <3 

Angelica &amp; Caroline

Angelica & Caroline

josefinas-2.jpg
Lilla  Enzo  fick också vara med på middagen (och smaka lite av charktallriken såklart)&nbsp;

Lilla Enzo fick också vara med på middagen (och smaka lite av charktallriken såklart) 

Josefinas.png